Foto: Forsell Sven (DS-UC)

Klassiker på hemmaplan

12 NOV 2020 15:33
Eftersom många av våra VM har blivit inställda lanserar vi nu en Coronaklassiker. För att delta gäller samma regler som för våra VM. Klassikern består av åtta grenar och för att fullborda den måste du genomföra minst fyra grenar.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2020 15:33

Följnade grenar ingår:

• promenad 15km
  • löpning 15 km
  • stavgång 15 km
  • cykel 30 km
  • simning 1500 m
  • inlines 30 km
  • rullskidor 30 km
  • skidor 30 km

Är dessa sträckor för utmanande kan du delta i Lilla Coronaklassikern, då fullbordar du halva sträckorna.

Klassikern pågår mellan 1 oktober 2020 fram till midsommarafton 2021.
Redovisning av varje genomförd gren görs till din lokala föreningen i form av bild från aktivitetsapp i mobilen, aktivitetsklocka eller liknande.

En mössa med texten Vattenfalls Coronaklassiker kommer att delas ut till alla som fullbordar. Förutom det lottar vi ut fina priser tex, cyklar, paddelracket, aktivitetsklockor, gångstavar m.m.

Fullbordad klassiker ger en lott samt ytterligare en lott per gren men maximalt fem lotter per person, dvs även om man gör alla åtta grenar kan man maximalt få fem lotter. Samma regler gäller för lilla klassikern.

Vi kör även en tävling mellan föreningarna där vi belönar de tre föreningar som har flest genomförda klassiker i % förhållande till sitt medlemsantal.

Aktiva hälsningar
Vattenfalls Idrotssförbund