Foto: Forsell Sven (DS-UC)

Fritidsklassiker

12 NOV 2020 15:33
Fritidsklassikern vill inspirera till olika fritidsaktiviteter. För varje full rad/genomförd kategori erhålls en lott med chans att vinna fina priser.
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2021 08:14

Vid minst 4 fulla rader har ni genomfört fritidklassikern och erhåller en lott till och buff med tryck.

Fritidsklassikern är initiativ taget av förbundsstyrelsen i Vattenfalls IF med syfte att främja hälsa och välmående genom att inspirera till
fritidsaktiviteter, naturupplevelser, kreativitet, energi och engagemang på olika sätt.

Klassikern består av åtta ”grenar” och för att fullborda fritidsklassikern måste du genomföra minst fyra grenar (en gren är 7 delgrenar, vågrätt).

Foto, Miljö, Musik, Sällskapsspel, Mat/bakning, återhämtning, odla/natur och litteratur.

Redovisning av varje genomförd gren görs till den lokala föreningen som vidarebefordrar detta till förbundsstyrelsens mail, This is a mailto link.

En buff med texten Vattenfalls fritidsklassiker kommer att delas ut till alla som fullbordar. Förutom det lottar vi ut fina priser som har koppling till grenarna.
Fullbordad klassiker ger en lott samt ytterligare en lott per gren men maximalt fem lotter per person, dvs även om man gör alla åtta grenar kan man maximalt få fem lotter.

Vi vill uppmana föreningar genomföra lokala arrangemang som har direkt koppling till Fritidsklassikern.

Klassikern är öppen mellan 1 maj till 31 oktober.

Aktiva hälsningar
Vattenfalls Idrotssförbund