Hoppa till sidans innehåll

Kom igång med Vattenfallsklassikern!


Behöver du en morot för att motionera året om? För alla Vattenfallsanställda och pensionärer finns ett kraftprov, Vattenfallsklassikern, där tre olika prestationer ingår. 

I likhet med En Svensk Klassiker är Vattenfallsklassikern en idrottsutmaning där du inom en 24 månaders period ska skida långloppet på 30 km under Skid-VM, springa 15 km under Sommar-VM och simma 1500 meter på Inomhus-VM.
Du kan börja med vilket lopp du vill och har sedan två år på dig att genomföra loppen under våra fantastiska Vattenfallsmästerskap.
 

Givetvis har inte resultat och tider någon betydelse - här kan alla vara med! Vissa brinner för att slå nya personliga rekord, andra siktar på att genomföra loppen bättre än tidigare och några står med stor förtjusning på startlinjen för första gången. Belöningen för genomförandet är Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbunds speciella klassikermedalj.
Att Du  dessutom får umgås och ha kul med andra glada Vattenfalls-motionärer under VM-tävlingarna är något Du får på köpet. Sedan starten har över 800 flitiga Vattenfallare genomfört någon av klassikerna. 
 Länkar
Våra mästerskap 

 

Klassikern_medalj.JPG

Uppdaterad: 03 OKT 2017 11:36 Skribent: Sven Forsell
E-post: This is a mailto link