Lokala föreningar

Inom Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbund finns idag ett 20-tal anslutna föreningar med totalt ca 6000 medlemmar runt om i Sverige.

Varje förening drivs ideellt med egna styrelser och får årligen ett ekonomiskt anslag från Vattenfallkoncernen för sin verksamhet. Ett brett utbud av lokala aktiviteter finns på föreningarnas program, allt efter medlemmarnas tycke och smak. Fotboll och innebandy, skytte, golf och schack samsas med sportfiske, vattengympa och fotografering i en härlig röra. Den gemensamma tråden är idrott, fritid och motion. Allt syftar till att just Du ska må bra, både fysiskt och psykiskt, och känna samhörighet inom Vattenfallkoncernen.

Är Du inte med i någon förening idag? Kontakta den förening som finns närmast eller vänd Dig till Kansliet.

Din förening finns till för Dig. Den blir vad Du gör den till.

Föreningar med egna hemsidor

Ringhals IF